Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Papier i tektura przeznaczone do kontaktu z żywnością - Analiza sensoryczna - Część 2: Obcy smak (skaza) PN-EN 1230-2.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2004.Description: 16 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8324328386
Other title:
  • PN-EN 1230-2:2004
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7001 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141633
Total holds: 0

Klasyfikacja ICS 55.040; 67.250; 85.060.

Opis wg okł.

Na okł.: "Norma europejska EN ISO 1230-2:2002 (U) z włączoną poprawką AC:2002 na status Polskiej Normy".

Bibliogr. s. 16.

Ustan. przez Polski Komitet Normalizacyjny dn. 18 grudnia 2003 r. Zastępuje PN-EN ISO 1230-2:2002 (U).

Ustan. przez Polski Komitet Normalizacyjny dn. 18 grudnia 2003 r. Zastępuje PN-EN ISO 1230-2:2002 (U).

Polska.
Polska.