Papier i tektura przeznaczone do kontaktu z żywnością - Analiza sensoryczna - Część 2: Obcy smak (skaza) PN-EN 1230-2.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8324328386
- PN-EN 1230-2:2004
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7001 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141633 |
Klasyfikacja ICS 55.040; 67.250; 85.060.
Opis wg okł.
Na okł.: "Norma europejska EN ISO 1230-2:2002 (U) z włączoną poprawką AC:2002 na status Polskiej Normy".
Bibliogr. s. 16.
Ustan. przez Polski Komitet Normalizacyjny dn. 18 grudnia 2003 r. Zastępuje PN-EN ISO 1230-2:2002 (U).
Ustan. przez Polski Komitet Normalizacyjny dn. 18 grudnia 2003 r. Zastępuje PN-EN ISO 1230-2:2002 (U).