Papier i tektura przeznaczone do kontaktu z żywnością - Analiza sensoryczna - Część 1: Zapach PN-EN 1230-1.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8324328378
- PN-EN 1230-1:2004
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7007 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141634 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Klasyfikacja ICS 55.040; 67.250; 85.060.
Opis wg okł.
Na okł.: "Norma europejska EN ISO 1230-1:2001 na status Polskiej Normy".
Bibliogr. s. 9.
Ustan. przez Polski Komitet Normalizacyjny dn. 18 grudnia 2003 r. Zastępuje PN-EN ISO 1230:2002 (U).
Ustan. przez Polski Komitet Normalizacyjny dn. 18 grudnia 2003 r. Zastępuje PN-EN ISO 1230:2002 (U).