Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mąka pszenna (Triticum aestivum L.) - Fizyczne właściwości ciasta - Cz. 4: Oznaczanie właściwości reologicznych za pomocą alweografu PN-ISO 5530-4 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : PKN, 2004.Description: 31 s. : rys., tab. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 832433565X
NUKAT: zz2004831746Inne nry kontrolne: (OCoLC)749487211 Other title:
  • Fizyczne właściwości ciasta
  • Wheat fluor (Triticum aestivum L.) - Physical characteristics of doughs - Par 4: Determination of rheological properties using an alveograph [Other title]
  • Oznaczanie właściwości reologicznych za pomocą alweografu
  • PN-ISO 5530-4:2004
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7065 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141650
Total holds: 0

ICS 67.060.

Bibliogr. s. 31.

Wprowadza ISO 5530-4:2002 ; Zatwierdzona 15 marca 2004 r.

Polska.
Polska.