Mąka pszenna (Triticum aestivum L.) - Fizyczne właściwości ciasta - Cz. 4: Oznaczanie właściwości reologicznych za pomocą alweografu PN-ISO 5530-4 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : PKN, 2004.Description: 31 s. : rys., tab. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 832433565X
- Fizyczne właściwości ciasta
- Wheat fluor (Triticum aestivum L.) - Physical characteristics of doughs - Par 4: Determination of rheological properties using an alveograph [Other title]
- Oznaczanie właściwości reologicznych za pomocą alweografu
- PN-ISO 5530-4:2004
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7065 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141650 |
Total holds: 0
ICS 67.060.
Bibliogr. s. 31.
Wprowadza ISO 5530-4:2002 ; Zatwierdzona 15 marca 2004 r.
