Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mikrobiologia żywności i pasz - Przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Cz. 3: Specyficzne zasady przygotowania ryb i przetworów rybnych PN-EN ISO 6887-3 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : PKN, 2005.Description: 14 s. : tab. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8324352368
Other title:
  • PN-EN ISO 6887-3:2005
  • Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparaion of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preaparation of fish and fishery products (ISO 6887-3:2003) [Other title]
Subject(s): Available additional physical forms:
  • Dostępne również w formie elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7070 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141653
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
PN-7067 Mikrobiologia żywności i pasz - Horyzontalna metoda wykrywania przypuszczalnie chorobotworczych Yersinia enercolitica PN-EN ISO 10273 / PN-7068 Mikrobiologia żywności i pasz - Protokół walidacji metod alternatywnych PN-EN ISO 16140 / PN-7069 Mikrobiologia żywności i pasz - Przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Cz. 2: Specyficzne zasady przygotowania mięsa i przetworów mięsnych PN-EN ISO 6887-2 / PN-7070 Mikrobiologia żywności i pasz - Przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Cz. 3: Specyficzne zasady przygotowania ryb i przetworów rybnych PN-EN ISO 6887-3 / PN-7071 Mikrobiologia żywności i pasz - Horyzontalna metoda oznaczania liczby gronkowców koagulazo - dodatnich (Staphylococcus aureus i innych gatunków) - Część 2: Metoda z zastosowaniem pożywki agarowej z plazmą króliczą i fibrynogenem PN-EN ISO 6888-2:2001/A1 / PN-7072 Mikrobiologia żywności i pasz - Przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Cz. 4: Specyficzne zasady przygotowania produktów innych niż mleko i przetwory mleczne, mięso i przetwory mięsne oraz ryby i przetwory rybne PN-EN ISO 6887-4 / PN-7077 Olejek anyżowy (Pimpinella ansium L.) PN-ISO 3475 /

07.100.30.

Bibliogr. s. 14.

Dostępne również w formie elektronicznej.

Wprowadza EN ISO 6887-3:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 6887-3:2004 (U); Ustanowiona 28 października 2000 r.

Wprowadza EN ISO 6887-3:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 6887-3:2004 (U); Ustanowiona 28 października 2000 r.

Polska.
Polska.