Mikrobiologia żywności i pasz - Przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Cz. 3: Specyficzne zasady przygotowania ryb i przetworów rybnych PN-EN ISO 6887-3 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8324352368
- PN-EN ISO 6887-3:2005
- Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparaion of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preaparation of fish and fishery products (ISO 6887-3:2003) [Other title]
- Dostępne również w formie elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7070 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141653 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
07.100.30.
Bibliogr. s. 14.
Dostępne również w formie elektronicznej.
Wprowadza EN ISO 6887-3:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 6887-3:2004 (U); Ustanowiona 28 października 2000 r.
Wprowadza EN ISO 6887-3:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 6887-3:2004 (U); Ustanowiona 28 października 2000 r.