Mikrobiologia żywności i pasz - Określanie aktywności wody PN-ISO 21807 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8324374744
- PN-ISO 21807:2005
- Microbiology of food and animal feeding stuffs - Determination of water activity [Inny tytuł]
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7178 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141679 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia WTŻ Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
ICS 07.100.30.
Bibliogr. s. 12.
Wprowadza ISO 21807:2004, IDT; Zatwierdzona 21 lipca 2005 r.
Wprowadza ISO 21807:2004, IDT; Zatwierdzona 21 lipca 2005 r.