Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mikrobiologia żywności i pasz - Określanie aktywności wody PN-ISO 21807 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : PKN, 2005.Opis: 12 s. : rys., tab. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8324374744
Inny tytuł:
  • PN-ISO 21807:2005
  • Microbiology of food and animal feeding stuffs - Determination of water activity [Inny tytuł]
Tematy:

ICS 07.100.30.

Bibliogr. s. 12.

Wprowadza ISO 21807:2004, IDT; Zatwierdzona 21 lipca 2005 r.

Wprowadza ISO 21807:2004, IDT; Zatwierdzona 21 lipca 2005 r.

Polska.
Polska.