Masło - Oznaczanie zawartości wody, suchej masy beztłuszczowej i tłuszczu - Cz. 3: Obliczanie zawartości tłuszczu PN-EN ISO 3727-3 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8324357165
- PN-EN ISO 3727-3:2005
- Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 3: Calculation of fat content (ISO 3727-3:2003) [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7222 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000151419 |
ICS 67.100.20.
Wprowadza EN ISO 3727-3:2003, IDT; ISO 3727-3:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 3727-3:2004 (U); Ustanowiona 14 grudnia 2004 r.
Wprowadza EN ISO 3727-3:2003, IDT; ISO 3727-3:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 3727-3:2004 (U); Ustanowiona 14 grudnia 2004 r.