Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Masło - Oznaczanie zawartości wody, suchej masy beztłuszczowej i tłuszczu - Cz. 3: Obliczanie zawartości tłuszczu PN-EN ISO 3727-3 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : PKN, 2005.Description: 5 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8324357165
Other title:
  • PN-EN ISO 3727-3:2005
  • Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 3: Calculation of fat content (ISO 3727-3:2003) [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7222 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000151419
Total holds: 0

ICS 67.100.20.

Wprowadza EN ISO 3727-3:2003, IDT; ISO 3727-3:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 3727-3:2004 (U); Ustanowiona 14 grudnia 2004 r.

Wprowadza EN ISO 3727-3:2003, IDT; ISO 3727-3:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 3727-3:2004 (U); Ustanowiona 14 grudnia 2004 r.

Polska.
Polska.