Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Artykuły żywnościowe - Oznaczanie patuliny w klarownym i w mętnym soku jabłkowym oraz w przecierze jabłkowym - Metoda HPLC z oczyszczaniem za pomocą ekstrakcji ciecz-ciecz PN-EN 14177 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : PKN, 2005.Description: 15 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8324365958
Other title:
  • PN-EN 14177:2005
  • Foodstuffs - Determination of patulin in clear and cloudy apple juice and puree - HPLC method with liquid/liquid partition clean-up [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7223 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000151418
Total holds: 0

ICS 67.080.10; 67.160.20.

Bibliogr. s. 15.

Wprowadza EN 14177:2003, IDT; Zastępuje PN-EN 14177:2004 (U); Zatwierdzona 22 kwietnia 2005 r.

Wprowadza EN 14177:2003, IDT; Zastępuje PN-EN 14177:2004 (U); Zatwierdzona 22 kwietnia 2005 r.

Polska.
Polska.