Artykuły żywnościowe - Oznaczanie patuliny w klarownym i w mętnym soku jabłkowym oraz w przecierze jabłkowym - Metoda HPLC z oczyszczaniem za pomocą ekstrakcji ciecz-ciecz PN-EN 14177 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8324365958
- PN-EN 14177:2005
- Foodstuffs - Determination of patulin in clear and cloudy apple juice and puree - HPLC method with liquid/liquid partition clean-up [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7223 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000151418 |
ICS 67.080.10; 67.160.20.
Bibliogr. s. 15.
Wprowadza EN 14177:2003, IDT; Zastępuje PN-EN 14177:2004 (U); Zatwierdzona 22 kwietnia 2005 r.
Wprowadza EN 14177:2003, IDT; Zastępuje PN-EN 14177:2004 (U); Zatwierdzona 22 kwietnia 2005 r.