Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Soki owocowe i warzywne - Oznaczanie zawartości azotu - Metoda Kjeldahla PN-EN 12135 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2001.Description: 11 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8373531882
NUKAT: xx004113852Inne nry kontrolne: (OCoLC)1005177729 Other title:
  • Nr ujednolicony: PN-EN 12135:2001
  • Oznaczanie zawartości azotu
  • Metoda Kjeldahla
  • Fruit and vegetable juices - Determination of nitrogen content - Kjeldahl method [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6335 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142117
Total holds: 0

ICS 67.160.20.

Bibliogr. s. 10.

Ustanowiona 20 września 2001 r.

Tłumaczenie normy EN 12135:1997.