Soki owocowe i warzywne - Oznaczanie zawartości kwasu winowego w sokach winogronowych - Metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej PN-EN 12137 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373531874
- Nr ujednolicony: PN-EN 12137:2001
- Oznaczanie zawartości kwasu winowego w sokach winogronowych
- Metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej
- Fruit and vegetable juices - Determination of tartaric acid in grape juices - Method by high performance liquid chromatography [Inny tytuł]
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6337 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142118 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia WTŻ Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
ICS 67.160.20.
Bibliogr. s. 8.
Tłumaczenie normy EN 12137:1997.
Ustanowiona 20 września 2001 r.
Ustanowiona 20 września 2001 r.
Tłumaczenie normy EN 12137:1997.