Skrobie naturalne i zmodyfikowane - Oznaczanie całkowitej zawartości tłuszczu PN-EN ISO 3947 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2001.Description: 6 s. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373404651
- Nr ujednolicony: PN-EN ISO 3947:2001
- Oznaczanie całkowitej zawartości tłuszczu
- Starches, native or modified - Determination of total fat content (ISO 3947:1977) [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6386 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142125 |
Total holds: 0
ICS 67.180.20.
Ustanowiona 5 kwietnia 2001 r. ; Zamiast: PN-84/A-74706 p. 2.17.
Tłumaczenie normy EN ISO 3947:1994.
