Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów - Część 7: Oznaczanie zawartości azotanów w warzywach i produktach warzywnych metodą ciągłego przepływu, po redukcji kadmem PN-EN 12014-7 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2001.Description: 15 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8373407510
Other title:
  • Nr ujednolicony: PN-EN 12014-7:2001
  • Oznaczanie zawartości azotanów w warzywach i produktach warzywnych metodą ciągłego przepływu , po redukcji kadmem
  • Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 7: Continuous Flow method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products after Cadmium reduction
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6414 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142147
Total holds: 0

ICS 67.080.20.

Bibliogr.s. 14.

Tłumaczenie normy EN 12014-7:1998.

Ustanowiona 13 czerwca 2001 r.

Ustanowiona 13 czerwca 2001 r.

Tłumaczenie normy EN 12014-7:1998.