Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Soki owocowe i warzywne - Oznaczanie zawartości miąższu metodą wirówkową PN-EN 12134 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2001.Description: 9 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8373535616
NUKAT: xx004117754Inne nry kontrolne: (OCoLC)1005181881 Other title:
  • Nr ujednolicony: PN-EN 12134:2001
  • Oznaczanie zawartości miąższu metodą wirówkową
  • Fruit and vegetable juices - Determination of centrifugable pulp content [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6442 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142151
Total holds: 0

ICS 67.160.20.

Bibliogr. s. 8.

Ustanowiona 13 grudnia 2001 r. ; Zamiast PN-93/A-75101/14.

Tłumaczenie normy EN 12134:1997.