Soki owocowe i warzywne - Oznaczanie zawartości miąższu metodą wirówkową PN-EN 12134 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2001.Description: 9 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373535616
- Nr ujednolicony: PN-EN 12134:2001
- Oznaczanie zawartości miąższu metodą wirówkową
- Fruit and vegetable juices - Determination of centrifugable pulp content [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6442 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142151 |
ICS 67.160.20.
Bibliogr. s. 8.
Ustanowiona 13 grudnia 2001 r. ; Zamiast PN-93/A-75101/14.
Tłumaczenie normy EN 12134:1997.
