Soki owocowe i warzywne - Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu L-jabłkowego (L-jabłczanu) - Metoda spektrometryczna z NADH PN-EN 1138 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 837353556X
- Nr ujednolicony: PN-EN 1138:2001
- Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu L-jabłkowego (L-jabłczanu)
- Metoda spektrometryczna z NADH PN-EN 1138
- Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of L-malic acid (L-malate) content - NADH spectrometric method [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6444 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142153 |
ICS 67.160.20.
Tłumaczenie normy EN 1138:1994.
Ustanowiona 20 września 2001 r.
Ustanowiona 20 września 2001 r.
Tłumaczenie normy EN 1138:1994.