Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów - Cz. 2: Oznaczanie zawartości azotanów w warzywach i produktach warzywnych metodą HPLC/IC PN-EN 12014-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373407448
- Nr ujednolicony: PN-EN 12014-2:2001
- Oznaczanie zawartości azotanów w warzywach i produktach warzywnych metodą HPLC/IC
- Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 2: HPLC/IC method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6411 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142157 |
ICS 67.080.20.
Bibliogr. s. 15.
Tłumaczenie normy EN 12014-2:1997.
Ustanowiona 30 kwietnia 2001 r.
Ustanowiona 30 kwietnia 2001 r.
Tłumaczenie normy EN 12014-2:1997.