Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów - Cz. 2: Oznaczanie zawartości azotanów w warzywach i produktach warzywnych metodą HPLC/IC PN-EN 12014-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2001.Description: 15 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8373407448
Other title:
  • Nr ujednolicony: PN-EN 12014-2:2001
  • Oznaczanie zawartości azotanów w warzywach i produktach warzywnych metodą HPLC/IC
  • Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 2: HPLC/IC method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6411 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142157
Total holds: 0

ICS 67.080.20.

Bibliogr. s. 15.

Tłumaczenie normy EN 12014-2:1997.

Ustanowiona 30 kwietnia 2001 r.

Ustanowiona 30 kwietnia 2001 r.

Tłumaczenie normy EN 12014-2:1997.