Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów - Cz. 2: Oznaczanie zawartości azotanów w warzywach i produktach warzywnych metodą HPLC/IC PN-EN 12014-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2001.Description: 15 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373407448
- Nr ujednolicony: PN-EN 12014-2:2001
- Oznaczanie zawartości azotanów w warzywach i produktach warzywnych metodą HPLC/IC
- Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 2: HPLC/IC method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6411 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142157 |
ICS 67.080.20.
Bibliogr. s. 15.
Ustanowiona 30 kwietnia 2001 r.
Tłumaczenie normy EN 12014-2:1997.
