Ziarno zbóż i przetwory zbożowe - Oznaczanie lepkości mąki - Metoda z zastosowaniem amylografu PN-ISO 7973 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373406344
- Nr ujednolicony: PN-ISO 7973:2001
- Oznaczanie lepkości mąki
- Metoda z zastosowaniem amylografu
- Cereals and cereal products - Determination of viscosity of flour - Method using an amylograph [Inny tytuł]
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6413 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142159 |
Liczba zamówień: 0
ICS 67.060.
Bibliogr. s. 11.
Tłumaczenie normy ISO 7973:1992.
Zatwierdzona 23 kwietnia 2001 r.
Zatwierdzona 23 kwietnia 2001 r.
Tłumaczenie normy ISO 7973:1992.