Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Ziarno zbóż i przetwory zbożowe - Oznaczanie lepkości mąki - Metoda z zastosowaniem amylografu PN-ISO 7973 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2001.Opis: 11 s. : il. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8373406344
Inny tytuł:
  • Nr ujednolicony: PN-ISO 7973:2001
  • Oznaczanie lepkości mąki
  • Metoda z zastosowaniem amylografu
  • Cereals and cereal products - Determination of viscosity of flour - Method using an amylograph [Inny tytuł]
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6413 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142159
Liczba zamówień: 0

ICS 67.060.

Bibliogr. s. 11.

Tłumaczenie normy ISO 7973:1992.

Zatwierdzona 23 kwietnia 2001 r.

Zatwierdzona 23 kwietnia 2001 r.

Tłumaczenie normy ISO 7973:1992.