Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości chloramfenikolu - Metoda chromatografii cieczowej PN-ISO 13493 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2001.Opis: 10 s. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8373406719
NUKAT: xx004118978Inne nry kontrolne: (OCoLC)1005161012 Inny tytuł:
  • Nr ujednolicony: PN-ISO 13493:2001
  • Oznaczanie zawartości chloramfenikolu
  • Metoda chromatografii cieczowej
  • Meat and meat products - Determination of chloramphenicol content - Method using liquid chromatography [Inny tytuł]
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6416 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142161
Liczba zamówień: 0

ICS 67.120.10.

Bibliogr. s. 10.

Ustanowiona 13 czerwca 2001 r.

Tłumaczenie normy ISO-13493:1998.