Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mięso i przetwory mięsne - Pomiar pH - Metoda odwoławcza PN-ISO 2917:2001 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2001.Description: 9 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8373406476
Other title:
  • Nr ujednolicony: PN-ISO 2917:2001
  • Pomiar pH
  • Metoda odwoławcza
  • Meat and meat products - Measurement of pH - Reference method [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6417 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142162
Total holds: 0

ICS 67.120.10.

Bibliogr. s. 9.

Tłumaczenie normy ISO 2917:1999.

Ustanowiona 13 czerwca 2001 r.

Ustanowiona 13 czerwca 2001 r.

Tłumaczenie normy ISO 2917:1999.