Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości chlorków - Część 2: Metoda potencjometryczna PN-ISO 1841-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Description: 9 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8373409106
Other title:
  • Nr ref. PN-ISO 1841-2:2002
  • Oznaczanie zawartości chlorków
  • Metoda potencjometryczna
  • Meat and meat products - Determination of chloride content - Part 2: Potentiometric method [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6640 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142170
Total holds: 0

ICS 67.120.10.

Bibliogr. s. 9.

Tłumaczenie normy ISO 1841-2:1996.

Ustanowiona 2 września 2002 r.

Ustanowiona 2 września 2002 r.

Tłumaczenie normy ISO 1841-2:1996.