Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości chlorków - Część 2: Metoda potencjometryczna PN-ISO 1841-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Description: 9 s. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373409106
- Nr ref. PN-ISO 1841-2:2002
- Oznaczanie zawartości chlorków
- Metoda potencjometryczna
- Meat and meat products - Determination of chloride content - Part 2: Potentiometric method [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6640 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142170 |
ICS 67.120.10.
Bibliogr. s. 9.
Ustanowiona 2 września 2002 r.
Tłumaczenie normy ISO 1841-2:1996.
