Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości soli kuchennej PN-73/A-82112/Az1 (Zmiana Az1) / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Opis: 1 s. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Arkusz
ISBN:
  • 8373409106
NUKAT: xx004120750Inne nry kontrolne: (OCoLC)1005176840 Inny tytuł:
  • Nr ref. PN-73/A-82112/Az1:2002
  • Oznaczanie zawartości soli kuchennej
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6717 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000151456
Liczba zamówień: 0

ICS 67.120.10.

Ustanowiona 5 Listopada 2002 r. ; Dotyczy PN-73/A-82112.