Śmietanka i śmietana - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna (Metoda odwoławcza) PN-EN ISO 2450 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373403698
- Nr uejdnolicony: PN-EN ISO 2450:2002
- Cream - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) [Other title]
- Oznaczanie zawartości tłuszczu
- Metoda grawimetryczna (Metoda odwoławcza)
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6719 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000151454 |
ICS 67.100.10.
Bibliogr. s. 18.
Tłumaczenie normy EN ISO 2450:1999.
Ustanowiona 12 listopada 2002 r.
Ustanowiona 12 listopada 2002 r.
Tłumaczenie normy EN ISO 2450:1999.