Mleko w proszku i przetwory mleczne w proszku - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna (Metoda odwoławcza) PN-EN ISO 1736 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Opis: 18 s. : il. ; 30 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373403698
- Nr ref. PN-EN ISO 1736:2002
- Dried milk and dried milk products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) [Inny tytuł]
- Oznaczanie zawartości tłuszczu
- Metoda grawimetryczna (Metoda odwoławcza)
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6716 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000151457 |
Liczba zamówień: 0
ICS 67.100.10.
Bibliogr. s. 18.
Ustanowiona 12 listopada 2002 r.
Tłumaczenie normy EN ISO 1736:2000.
