Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mleko w proszku i przetwory mleczne w proszku - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna (Metoda odwoławcza) PN-EN ISO 1736 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Opis: 18 s. : il. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8373403698
NUKAT: xx004120720Inne nry kontrolne: (OCoLC)1005155242 Inny tytuł:
  • Nr ref. PN-EN ISO 1736:2002
  • Dried milk and dried milk products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) [Inny tytuł]
  • Oznaczanie zawartości tłuszczu
  • Metoda grawimetryczna (Metoda odwoławcza)
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6716 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000151457
Liczba zamówień: 0

ICS 67.100.10.

Bibliogr. s. 18.

Ustanowiona 12 listopada 2002 r.

Tłumaczenie normy EN ISO 1736:2000.