Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mięso i przetwory mięsne - Wykrywanie związków barwiących - Metoda chromatografii cienkowarstwowej PN-ISO 13496 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Description: 15 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8373409106
NUKAT: xx004120323Inne nry kontrolne: (OCoLC)1005168146 Other title:
  • PN-ISO 13496:2002
  • Wykrywanie związków barwiących
  • Metoda chromatografii cienkowarstwowej
  • Meat and meat products - Detection of colouring agents - Method using thin-layer chromatography [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6693 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000151467
Total holds: 0

ICS 67.120.10.

Bibliogr. s. 15.

Ustanowiona 2 września 2002 r.

Tłumaczenie normy ISO 13496:2000.