Mięso i przetwory mięsne - Wykrywanie związków barwiących - Metoda chromatografii cienkowarstwowej PN-ISO 13496 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Description: 15 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373409106
- PN-ISO 13496:2002
- Wykrywanie związków barwiących
- Metoda chromatografii cienkowarstwowej
- Meat and meat products - Detection of colouring agents - Method using thin-layer chromatography [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6693 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000151467 |
ICS 67.120.10.
Bibliogr. s. 15.
Ustanowiona 2 września 2002 r.
Tłumaczenie normy ISO 13496:2000.
