Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Soki owocowe i warzywne - Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu D- i L-mlekowego (mleczanu) - Metoda spektrometryczna z NAD PN-EN 12631 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Description: 16 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 837353556X
Other title:
  • Nr ujednolicony: PN-EN 12631:2002
  • Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu D- i L- mlekowego (mleczanu)
  • Metoda spektrometryczna z NAD
  • Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of D- and L-lactic acid (lactate) content - NAD spectrometric method [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6695 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000151465
Total holds: 0

ICS 67.160.20.

Bibliogr. s. 13.

Tłumaczenie normy EN 12631:1999.

Ustanowiona 11 lipca 2002 r.

Ustanowiona 11 lipca 2002 r.

Tłumaczenie normy EN 12631:1999.