Soki owocowe i warzywne - Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu D- i L-mlekowego (mleczanu) - Metoda spektrometryczna z NAD PN-EN 12631 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 837353556X
- Nr ujednolicony: PN-EN 12631:2002
- Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu D- i L- mlekowego (mleczanu)
- Metoda spektrometryczna z NAD
- Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of D- and L-lactic acid (lactate) content - NAD spectrometric method [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6695 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000151465 |
ICS 67.160.20.
Bibliogr. s. 13.
Tłumaczenie normy EN 12631:1999.
Ustanowiona 11 lipca 2002 r.
Ustanowiona 11 lipca 2002 r.
Tłumaczenie normy EN 12631:1999.