Soki owocowe i warzywne - Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu octowego (octanu) - Metoda spektrometryczna z NAD PN-EN 12632 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 837353556X
- Nr ujednolicony: PN-EN 12632:2002
- Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of acetic acid (acetate) content - NAD spectrometric method [Other title]
- Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu octowego (octanu)
- Metoda spektrometryczna z NAD
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6696 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000151464 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.160.20.
Bibliogr. s. 12.
Tłumaczenie normy EN 12632:1999.
Ustanowiona 11 lipca 2002 r.
Ustanowiona 11 lipca 2002 r.
Tłumaczenie normy EN 12632:1999.