Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Soki owocowe i warzywne - Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu octowego (octanu) - Metoda spektrometryczna z NAD PN-EN 12632 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Description: 14 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 837353556X
Other title:
  • Nr ujednolicony: PN-EN 12632:2002
  • Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of acetic acid (acetate) content - NAD spectrometric method [Other title]
  • Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu octowego (octanu)
  • Metoda spektrometryczna z NAD
Subject(s):

ICS 67.160.20.

Bibliogr. s. 12.

Tłumaczenie normy EN 12632:1999.

Ustanowiona 11 lipca 2002 r.

Ustanowiona 11 lipca 2002 r.

Tłumaczenie normy EN 12632:1999.