Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Soki owocowe i warzywne - Oznaczanie zawartości wolnych aminokwasów - Metoda chromatografii cieczowej PN-EN 12742 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Description: 16 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 837353556X
NUKAT: xx004120349Inne nry kontrolne: (OCoLC)1005177926 Other title:
  • Nr ujednolicony: PN-EN 12742:2002
  • Oznaczanie zawartości wolnych aminokwasów
  • Metoda chromatografii cieczowej
  • Fruit and vegetable juices - Determination of the free amino acid content - Liquid chromatographic method [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6694 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000151466
Total holds: 0

ICS 67.160.20.

Bibliogr. s. 10.

Ustanowiona 11 lipca 2002 r.

Tłumaczenie normy EN 12742:1999.