Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości kwasu L-(+)-glutaminowego - Metoda odwoławcza PN-ISO 4134 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Description: 14 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8373409106
NUKAT: xx004125472Inne nry kontrolne: (OCoLC)1005176157 Other title:
  • Nr ujednolicony: PN-ISO 4134:2002
  • Meat and meat products - Determination of L-(+)-glutamic acid content - Reference method [Other title]
  • Oznaczanie zawartości kwasu L-(+)-glutaminowego
  • Metoda odwoławcza
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6697 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000151463
Total holds: 0

ICS 67.120.10.

Bibliogr. s. 14.

Ustanowiona 2 września 2002 r.

Tłumaczenie normy ISO 4134:1999.