Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości kwasu L-(+)-glutaminowego - Metoda odwoławcza PN-ISO 4134 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Description: 14 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373409106
- Nr ujednolicony: PN-ISO 4134:2002
- Meat and meat products - Determination of L-(+)-glutamic acid content - Reference method [Other title]
- Oznaczanie zawartości kwasu L-(+)-glutaminowego
- Metoda odwoławcza
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6697 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000151463 |
ICS 67.120.10.
Bibliogr. s. 14.
Ustanowiona 2 września 2002 r.
Tłumaczenie normy ISO 4134:1999.
