Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości kwasu L-(+)-glutaminowego - Metoda odwoławcza PN-ISO 4134 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Opis: 14 s. : il. ; 30 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373409106
- Nr ujednolicony: PN-ISO 4134:2002
- Meat and meat products - Determination of L-(+)-glutamic acid content - Reference method [Inny tytuł]
- Oznaczanie zawartości kwasu L-(+)-glutaminowego
- Metoda odwoławcza
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6697 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000151463 |
Liczba zamówień: 0
ICS 67.120.10.
Bibliogr. s. 14.
Ustanowiona 2 września 2002 r.
Tłumaczenie normy ISO 4134:1999.
