Baner ze zdjęciem biblioteki

Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości skrobi i glukozy - Metoda enzymatyczna PN-ISO 13965:2001/Ap1 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2005.Description: 2 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • PN-ISO 13965:2001/Ap1:2005
  • Oznaczanie zawartości skrobi i glukozy [Other title]
  • Metoda enzymatyczna [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna PN-7259 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000150897
Total holds: 0

Poprawka do Polskiej Normy.

ICS 67.120.10.

Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 18 kwietnia 2005 r.

Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 18 kwietnia 2005 r.

Polska.