Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości skrobi i glukozy - Metoda enzymatyczna PN-ISO 13965:2001/Ap1 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- PN-ISO 13965:2001/Ap1:2005
- Oznaczanie zawartości skrobi i glukozy [Other title]
- Metoda enzymatyczna [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | PN-7259 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000150897 |
Poprawka do Polskiej Normy.
ICS 67.120.10.
Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 18 kwietnia 2005 r.
Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 18 kwietnia 2005 r.