Baner ze zdjęciem biblioteki

Przetwórstwo surowców pochodzenia zwierzęcego : podręcznik dla studentów / Marek Zin.

By: Material type: TextTextPublication details: Rzeszów : [s.n.], 1995.Description: 268 s., [12] s. tabl. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 141871 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000046329
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 141872 II (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000046330
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 069561 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000005026
Total holds: 0
Zin, Marek
  • Field of activity: Malarstwo.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Zootechnika.
  • Associated group: Uniwersytet Rzeszowski.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2002012791

  • VIAF ID: 60998238
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

  • Occupation: Artyści amatorzy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 99080963

  • Place of birth: Zamość (Polska).