Podstawy gastronomii i technologii żywności : podręcznik do nauki zawodu : operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego, piekarz, cukiernik, wędliniarz, przetwórca ryb, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego. Cz. 2 / Anna Kmiołek-Gizara.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788302167829
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 22/2 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141826 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 10/2 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000141696 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia Główna Close shelf browser (Hides shelf browser)
Na s. tyt. i okł. : Reforma 2017.
Bibliogr. s. 184.
Dla uczniów kształcących się w zawodach branży gastronomicznej.