Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład: Agnieszka Błaszczak].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301194307
- Tyt. oryg.: Microbial toxins and related contamination in the food industry
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sd 04 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000132886 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mh 11 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000132585 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 157333 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000132567 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Książka jest adresowana do chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.