Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład: Agnieszka Błaszczak].

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, cop. 2017.Description: 113, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301194307
Other title:
  • Tyt. oryg.: Microbial toxins and related contamination in the food industry
Subject(s): Online resources:
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sd 04 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000132886
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mh 11 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000132585
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 157333 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000132567
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Książka jest adresowana do chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.