Bezpieczeństwo i jakość żywności / Stanisław Kowalczyk.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2016.Description: 415 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301187323
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0106536 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000132910 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 27 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000132899 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 157357 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000132629 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mg 16 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000132581 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 310-328.
