Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie widocznych szlamów w surowych tłuszczach i olejach PN-EN ISO 19219 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8324349499
- PN-EN ISO 19219:2004
- Animal and vegetable fats and oils - Determination of visible foots in crude fats and oils (ISO 19129:2002) [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7037 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000150127 |
ICS 67.200.10.
Bibliogr. s . 8.
Wprowadza EN ISO 19219:2003, IDT; ISO 19219:2002, IDT; Zatwierdzona 20 września 2004 r.
Wprowadza EN ISO 19219:2003, IDT; ISO 19219:2002, IDT; Zatwierdzona 20 września 2004 r.