Mikrobiologia żywności i pasz - Przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Cz. 4: Specyficzne zasady przygotowania produktów innych niż mleko i przetwory mleczne, mięso i przetwory mięsne oraz ryby i przetwory rybne PN-EN ISO 6887-4 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8324352376
- PN-EN ISO 6887-4:2005
- Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparaion of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preaparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products (ISO 6887-4:2003) [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7072 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000150152 |
07.100.30.
Bibliogr. s. 15.
Wprowadza EN ISO 6887-4:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 6887-4:2004 (U); Ustanowiona 28 października 2000 r.
Wprowadza EN ISO 6887-4:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 6887-4:2004 (U); Ustanowiona 28 października 2000 r.