Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mikrobiologia żywności i pasz - Przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Cz. 4: Specyficzne zasady przygotowania produktów innych niż mleko i przetwory mleczne, mięso i przetwory mięsne oraz ryby i przetwory rybne PN-EN ISO 6887-4 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : PKN, 2005.Description: 15 s. : tab. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8324352376
Other title:
  • PN-EN ISO 6887-4:2005
  • Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparaion of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preaparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products (ISO 6887-4:2003) [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7072 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000150152
Total holds: 0

07.100.30.

Bibliogr. s. 15.

Wprowadza EN ISO 6887-4:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 6887-4:2004 (U); Ustanowiona 28 października 2000 r.

Wprowadza EN ISO 6887-4:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 6887-4:2004 (U); Ustanowiona 28 października 2000 r.

Polska.
Polska.