Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ogólna technologia żywności. Cz. 1 / pod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [oprac. W. Bednarski et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w OlsztyniePublication details: Olsztyn : Wydawnictwo Akademii Rolniczo-Technicznej, 1996.Edition: Wyd. 3Description: 407, [1] s., [4] k. tabl. złoż. : il. ; 23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8386497696
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 143192 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 1 1 Available 1000006715
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydziału Technologii Żywności.