Baner ze zdjęciem biblioteki

Ogólna technologia żywności. Cz. 2 / pod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [aut. W. Bednarski et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w OlsztyniePublication details: Olsztyn : Wydawnictwo AR-T, 1996.Edition: Wyd. 3Description: 154, [2] s. : il. ; 23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 143193 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2 1 Available 1000006716
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydz. Technologii Żywności.