Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018.Edition: Wydanie 1, dodruk 1Description: XI, [3], 343 strony : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301196264
- 9788301196349
- Biologiczne właściwości składników żywności
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0106595 (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 1 | Checked out | 02.10.2026 | 1000132933 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 01/2 (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000132885 | ||
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Md 11/2 (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000132814 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Md 12/2 (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000132476 | ||
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 157362 II (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000132633 |
Total holds: 0
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
