Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301196264
- 9788301196349
- Biologiczne właściwości składników żywności
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0106595 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000132933 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 01/2 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000132885 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Md 11/2 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000132814 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Md 12/2 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000132476 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 157362 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000132633 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia Główna Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.