Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Działalność gospodarcza w gastronomii : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : podręcznik / Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Gastronomia ; t. 3Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2017.Edition: Wyd. 4Description: 344 s. : il. kolor. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302147234
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 07 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000132698
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 52/3 (Browse shelf(Opens below)) T. 3 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000132486
Total holds: 0

U góry okł. : nowa podstawa programowa.

Bibliogr. s. 337-338. Indeks.

Dla technikum i zasadniczej szkoły zawodowej.

Sawicka, Beata
  • Field of activity: Hotele.
  • VIAF ID: 161142778