Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Podstawy gastronomii i technologii żywności : podręcznik do nauki zawodu : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Cz. 1 / Anna Kmiołek-Gizara.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2017.Description: 167 s. : il. kolor. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302167812
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 10/1 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000132703
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 22/1 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000132488
Total holds: 0

Na s. tyt. i okł. : Reforma 2017.

Bibliogr. s. 162.

Dla uczniów kształcących się w zawodach branży gastronomicznej.