Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej / Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788320822748
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 16 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000132704 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 14 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000132489 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia Główna Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 390-404.
Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności, żywienia człowieka) i rolniczych (technologia żywności, agroturystyka) oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.