Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Usługi gastronomiczne : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych : kwalifikacja T.15.3 / Anna Kmiołek.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2015.Edition: Wyd. 2Description: 167, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302135927
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 14 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000132713
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 17 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142211
Total holds: 0

Na okł.: Do nowej podstawy programowej - reforma 2012.

Bibliogr. s. 160.