Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Pracownia obsługi klientów : kwalifikacja T.15 : organizacja żywienia i usług gastronomicznych : technik żywienia i usług gastronomicznych / Piotr Dominik.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Praktyczna Nauka ZawoduPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, cop. 2015.Description: 168 s. : il. kolor. ; 29 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302150456
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 180902 III (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000132775
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 25 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000132490
Total holds: 0

Na okł. i s. tyt.: Nowa podstawa programowa.

Bibliogr. s. 168.