Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 2, Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów / Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Format-AB, 2015.Description: 336 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788389184665
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 21/2 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142218
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 19/2 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000132722
Total holds: 0

Bibliogr. s. 334-336.

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.

Górecka, Danuta
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 102121466
Limanówka, Halina.
  • Field of activity: Nauczanie.
  • VIAF ID: 250566032
  • Occupation: Nauczycielki.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 96012952