Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 2, Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów / Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788389184665
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 21/2 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142218 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 19/2 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000132722 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 334-336.
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.