Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / pod red. Waldemara Uchmana ; aut. Agnieszka Bilska [et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Poznań : Wydaw. Akademii Rolniczej, 2001.Opis: 202 s. : rys., wykr. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371602340
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 146128 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000047838
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 146039 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000047625
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz.