Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Postęp w naukach o żywności : wybrane zagadnienia = Progress in food sciences : selected problems : praca zbiorowa / pod redakcją Mariusza Witczaka, Grażyny Jaworskiej, Teresy Witczak, Rafała Wiśniewskiego.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Bezpieczeństwo i Produkcja Żywności. Seria Monografie ; t. 3Publication details: Przemyśl : Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska, copyright 2017.Description: 146 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788362116140
Other title:
  • Progress in food sciences : selected problems
Subject(s):

Bibliografia przy rozdziałach.

Streszczenia w języku angielskim.

Jaworska, Grażyna
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 78065722
Wiśniewski, Rafał
Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska (Przemyśl).
  • Field of activity: Nauczanie akademickie.
  • VIAF ID: 263642678