Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Bezpieczeństwo żywności i żywienia. Cz. 2, Wybrane zagadnienia = Food and nutrition safety. Pt. 2, Selected problems : praca zbiorowa / pod redakcją Mariusza Witczaka, Grety Adamczyk, Kornelii Jaworskiej-Tomczyk, Teresy Witczak.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Bezpieczeństwo i Produkcja Żywności. Seria Monografie ; t. 5Publication details: Przemyśl : Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska, copyright 2017.Description: 169 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788362116164
NUKAT: xx004255460Inne nry kontrolne: (OCoLC)1030566965 Other title:
  • Food and nutrition safety. Pt. 2 : selected problems
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 44/2 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142297
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach.

Streszczenia w języku angielskim.

Adamczyk, Greta.
Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska (Przemyśl).
  • Field of activity: Nauczanie akademickie.
  • VIAF ID: 263642678