Bezpieczeństwo żywności i żywienia. Cz. 2, Wybrane zagadnienia = Food and nutrition safety. Pt. 2, Selected problems : praca zbiorowa / pod redakcją Mariusza Witczaka, Grety Adamczyk, Kornelii Jaworskiej-Tomczyk, Teresy Witczak.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Bezpieczeństwo i Produkcja Żywności. Seria Monografie ; t. 5Publication details: Przemyśl : Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska, copyright 2017.Description: 169 stron : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788362116164
- Food and nutrition safety. Pt. 2 : selected problems
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mg 44/2 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142297 |
Total holds: 0
Bibliografia przy rozdziałach.
Streszczenia w języku angielskim.
